Upotrebom ovog internet sajta potvrđujete da ste pročitali, razumeli i prihvatili ove uslove korišćenja (u daljem tekstu “uslovi”) i slažete se da ste obavezni da ih poštujete, kao i sve druge primenljive zakone i propise. Ukoliko ne prihvatate ove uslove, nemojte koristiti ovaj internet sajt.
La Campanella može izmeniti ove Uslove u bilo kom trenutku izmenama u ovom tekstu. Predlažemo da posetite ovu stranicu s vremena na vreme i proverite ažurne Uslove, jer ste njima zakonski vezani. Pojedine odredbe ovih Uslova mogu biti nadjačane eksplicitnim zakonskim aktima ili saopštenjima istaknutim na drugim stranicama ovog sajta.

Politika privatnostii

La Campanella se obavezuje da će čuvati privatnost svih naših kupaca/korisnika. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo korisnicima mogućnost izbora, uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni u firmi La Campanella odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Autorska prava

Svi naši proizvodi su zaštićeni autorskim pravima i svaka neovlašćena upotreba može predstavljati kršenje Zakona o autorskom i srodnim pravima, ili drugih zakona iz oblasti intelektualne svojine. Sav materijal koji preuzmete sa ovog sajta možete koristiti samo za ličnu upotrebu. Nije dozvoljeno da naše proizvode postavljate na druge sajtove, društvene mreže, forume, grupe ili sl. Nemate dozvolu da naše proizvode poklanjate ili prodajete. Ukoliko prekršite bilo koji od ovih uslova, La Campanella zadržava pravoda zloupotrebu prijavi nadležnim organima.

Zaštita poverljivih podataka o transakciji

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi, upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.
Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Nijednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.
U slučaju povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, La Campanellaje u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i MAESTRO metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

Izjava o konverziji

Sva plaćanja preko kartica će se vršiti u srpskoj valuti – dinarima (RSD). Iznos za koji će račun vaše kartice biti zadužen dobija se konverzijom cene u evrima u srpski dinar prema zvaničnom kursu Narodne banke Srbije. Prilikom zaduživanja vaše kartice, isti iznos se konvertuje u lokalnu valutu prema kursu udruženja kreditnih kartica. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost blage razlike od originalne cene navedene na našem sajtu.
Sve cene su izražene sa PDV-om i nema dodatnih troškova.