Korisnik  Šifra    Novi korisnik? - Registrujte se  English  Srpski
 Glavne Kategorije
 
 
Specijalne Kategorije
  ...ostale kategorije

O nama

     La Campanella je muzička kuća za izradu i distribuciju midi fajlova, matrica, karaoka, melodija za mobilne telefone… u kojoj radi veliki broj stručnjaka i izuzetnih poznavaoca elektronske muzike, u cilju poboljšanja kvaliteta i postavljanja novih standarda na polju elektronske muzike.

 

     La Campanella zvanično postoji nešto više od deset godina iako se njeni osnivači elektronskom muzikom bave od kada se ona i pojavila  na našim prostorima.

 

     Danas je ime ove muzičke kuće postalo sinonim za midi fajl ne samo na ovim prostorima, već i u svetu.


     Za početnike, amatere, i za sve one manje upućenije, a voljne da saznaju nešto više o najosnovnijim pojmovima vezanim za elektronsku muziku, naš sajt će pokušati da pomogne i objasni značenje najčešće pominjanih termina u ovoj oblasti.

  

     Sve ovo je ukratko ono čime se La Campanella bavi i što ovaj sajt nudi.

     Ali, ono što našu ponudu čini drugačijom od mnogobrojnih sličnih ponuda koje preplavljuju internet je KVALITET naših proizvoda. Tačno je da se do midi fajlova i ostalog pomenutog može lako doći preko interneta, ali do kvalitetnog midi fajla dolazi se jedino preko našeg sajta.

     La Campanella je jedina muzička kuća čiji se proizvodi prave u timu specijalizovanih stručnjaka iz oblasti elektronske muzike.


     La Campanella je jedina muzička kuća u našoj zemlji čiji su proizvodi pravno zaštićeni i kojoj su svoja autorska prava ustupile sve vodeće muzičke produkcije, kao i poznati aranžeri, kompozitori, izvođači…

     La Campanella je jedina muzička kuća koja će vam pružiti satisfakciju u vašem radu sa muzikom, a to je upravo ono bez čega se ne može ni zamisliti uspeh u ovom poslu.

 

Pretraga:
Napredna pretraga

Namenski ritmovi - 2016
Namenski ritmovi - 2016
 
Vesti

Slučajni fajlovi
Seka Aleksić
   Hirošima (Ja ne nosim luče traume od juče)

Amadeus
   Lažu te

Animatori
   Anđeli nas zovu da im skinemo krila

Nataša Bekvalac
   Nikotin

Dženan Lončarević
   Ljubim u prolazu

Recite prijatelju za ovaj sajt


Prijava za vesti