Korisnik  Šifra    Novi korisnik? - Registrujte se  English  Srpski
 Glavne Kategorije
 
 
Specijalne Kategorije
  ...ostale kategorije

O nama

     La Campanella je muzička kuća za izradu i distribuciju midi fajlova, matrica, karaoka, melodija za mobilne telefone… u kojoj radi veliki broj stručnjaka i izuzetnih poznavaoca elektronske muzike, u cilju poboljšanja kvaliteta i postavljanja novih standarda na polju elektronske muzike.

 

     La Campanella zvanično postoji nešto više od deset godina iako se njeni osnivači elektronskom muzikom bave od kada se ona i pojavila  na našim prostorima.

 

     Danas je ime ove muzičke kuće postalo sinonim za midi fajl ne samo na ovim prostorima, već i u svetu.


     Za početnike, amatere, i za sve one manje upućenije, a voljne da saznaju nešto više o najosnovnijim pojmovima vezanim za elektronsku muziku, naš sajt će pokušati da pomogne i objasni značenje najčešće pominjanih termina u ovoj oblasti.

  

     Sve ovo je ukratko ono čime se La Campanella bavi i što ovaj sajt nudi.

     Ali, ono što našu ponudu čini drugačijom od mnogobrojnih sličnih ponuda koje preplavljuju internet je KVALITET naših proizvoda. Tačno je da se do midi fajlova i ostalog pomenutog može lako doći preko interneta, ali do kvalitetnog midi fajla dolazi se jedino preko našeg sajta.

     La Campanella je jedina muzička kuća čiji se proizvodi prave u timu specijalizovanih stručnjaka iz oblasti elektronske muzike.


     La Campanella je jedina muzička kuća u našoj zemlji čiji su proizvodi pravno zaštićeni i kojoj su svoja autorska prava ustupile sve vodeće muzičke produkcije, kao i poznati aranžeri, kompozitori, izvođači…

     La Campanella je jedina muzička kuća koja će vam pružiti satisfakciju u vašem radu sa muzikom, a to je upravo ono bez čega se ne može ni zamisliti uspeh u ovom poslu.

 

Pretraga:
Napredna pretraga

Namenski ritmovi - 2016
Namenski ritmovi - 2016
 
Vesti

Slučajni fajlovi
Dejan Matić
   Niko i neko

Zvonko Marković
   Bila jednom ljubav jedna

Saša Matić
   Naivna budala

Dženan Lončarević
   Kosa do ramena

Baja
   Prirodno

Recite prijatelju za ovaj sajt


Prijava za vesti